وحیدی: نقش دانشگاه برای خنثی‌سازی توطئه دشمن در انتخابات تعیین کننده است-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

وحیدی: نقش دانشگاه برای خنثی‌سازی توطئه دشمن در انتخابات تعیین کننده است

وزیر کشور در دیدار با اقشار مختلف جامعه، نمایندگان تشکل‌ها، گروه‌های سیاسی و اجتماعی دانشجوئی، گفت: نقش دانشگاه برای خنثی سازی توطئه دشمن در انتخابات تعیین کننده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه سلسله جلسات هم‌اندیشی وزیر کشور با اقشار مختلف جامعه، نمایندگان تشکل‌ها، گروه‌های سیاسی و اجتماعی دانشجوئی شنبه شب در جلسه‌ای تفصیلی با وزیر کشور، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

 

مقدمات سیاستگذاری های مهم در دانشگاه ها تجلی یافته است

احمد وحیدی با اشاره به نقش برجسته و مهم دانشگاه در تاریخ معاصر کشورمان خصوصا در دوره‌های مهم پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: در فصول مهمی از تاریخ افتخارآمیز انقلاب، عقلانیت و شور و نشاط و حماسه‌آفرینی در دانشگاه‌های کشور رقم خورده است و مقدمات سیاستگذاری‌های مهمی در دانشگاه‌ها تجلی یافته است.

 

وزیر کشور با اشاره به این‌که افق‌گشائی‌ها در کشور می‌تواند با محوریت و پرچمداری دانشگاه صورت پذیرد اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی برخلاف نظام‌های غربی که فقط شعار آزادی بیان و تجدد را می‌دهند، از مطالبه‌گری دانشگاه و دانشجویان به‌صورت واقعی حمایت کرده است و در مقابل این انتظار را از دانشگاه و دانشجویان دارد که از موقعیت واقعی ارتجاع و ترقی در گفتمان‌های عرضه شده، آگاهی و اطلاع کافی داشته باشند.

 

وظیفه دانشگاه در کنار انتقاد، ارائه راه حل هاست

وحیدی با بیان اینکه بنای ما در وزارت کشور شنیدن نقطه‌نظرات شایسته از همه صاحبنظران است گفت: وظیفه دانشگاه در کنار انتقاد و رونمایی از اشکالاتی که در اداره کشور وجود دارد، ارائه راه‌حل‌هاست. بازنمایی عالمانه ضعف‌های دولت البته ارزشمند و قابل ارج است، اما مهم‌تر از آن تجویزهایی است که برای برون‌رفت از مشکلات ارائه می‌شود.

 

وحیدی افزود: بسیاری از ما در مقام تشخیص از تیزبینی عمیق و دقت بسیار بالایی برخورداریم، اما بعد از تشخیص باید به درمان فکر کرد؛ جریان دانشجوئی در کنار نقد و اظهار اشکالات موجود، باید در تدبیر راه‌حل‌های برون‌رفت از این مشکلات نیز کوشا باشد.

 

ید واحده در برابر توطئه ها

وزیر کشور با اشاره به اینکه مسئولان کشور و دولت به تأسی از سیره رهبر فرزانه انقلاب آماده حضور در مجامع دانشجوئی و پاسخ‌گوئی به شبهات و سؤالات و تبیین عملکرد دستگاه‌های مرتبط هستند اظهار داشت: طبیعتا مسئول سامان‌دهی و شکل‌یابی چنین مجامعی تشکل‌های دانشجوئی در دانشگاه‌ها هستند. وحدت کلمه و یکپارچگی در برابر توطئه‌های دشمنان در محیط دانشگاه نباید مورد غفلت قرار گیرد. البته اختلاف سلیقه و نظر اشکالی ندارد، اما نباید اجازه داد دشمن از این اختلاف نظرها سوء استفاده کرده و به‌نفع خود بهره‌برداری کند.

 

وی ادامه داد: در برابر توطئه‌ها باید در حکم ید واحده عمل کرد.

 

توضیحات وزیر درباره تغییرات مدیریتی

وزیر کشور در پاسخ به سئوال تعدادی از دانشجویان مبنی بر ابهامات مطرح‌شده در رسانه‌ها در مورد برخی تغییرات مدیریتی در وزارت کشور تأکید کرد: مسئولیت‌ها در نظام جمهوری اسلامی، فرصت و بهانه‌ای برای خدمت به مردم است و هر چیزی که روند خدمت و کار برای مردم را دچار اختلال و کندی سازد، باید اصلاح شده و بهبود یابد. منازعه و اختلافات در میان قوا باید به بهترین شکل و صورت ممکن رفع و حل و فصل شود تا از این ناحیه آسیبی متوجه مردم و جامعه نشود.

 

نقش دانشگاه برای خنثی سازی توطئه دشمن در انتخابات تعیین کننده است

وحیدی با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو و ضرورت اقدامات عملی در جهت تحقق چهار راهبرد ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت در انتخابات اظهار داشت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در اسفندماه جاری، اگرچه اولین تجربه دولت سیزدهم در برگزاری انتخابات به‌شمار می‌آید، ولی در چهار و نیم دهه تجربه استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران بیش از چهل تجربه مراجعه به آراء مردم و انتخابات گسترده وجود دارد که رقمی خیره‌کننده و استثنائی در منطقه و حتی جهان محسوب می‌شود. دشمن تمام تجهیزات و تدارکات خود را به‌کار خواهد گرفت تا با تضعیف مشارکت در انتخابات به تبلیغات واهی درباره کاهش مشروعیت نظام جمهوری اسلامی بپردازد. برای مقابله با این توطئه باید آمادگی حداکثری داشت و نقش دانشگاه در این مهم بسیار تأثیرگذار و تعیین کننده است.

 

توجه ویژه به عدالت انتخاباتی

وزیر کشور در همین رابطه تأکید کرد: راهبردهای چهارگانه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، نصب‌العین وزارت کشور و همه ارکان دخیل در برگزاری انتخابات خواهد بود و از تک تک آرای مردم در حکم امانت حراست خواهد شد و به‌فرموده مقام معظم رهبری، حسن برگزاری انتخابات در حکم رعایت حق‌الناس است. همچنین خواهیم کوشید توجه ویژه‌ای به عدالت در تبلیغات انتخاباتی معطوف داشته و با نظارت شایسته مانع از نقش‌آفرینی پول‌های ناسالم و هزینه‌های غیرشفاف در انتخابات شویم.

 

در ابتدای این دیدار نمایندگانی از تشکل‌های دانشجوئی دفتر تحکیم وحدت، اتحادیه انجمن‌های مستقل دانشجوئی، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجوئی، نماینده نشریات دانشجوئی وزارت علوم، تشکل‌های دانشجوئی دانشگاه آزاد، هیأت‌الزهرا دانشگاه صنعتی شریف و نماینده انجمن علمی دانشگاه علامه طباطبائی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود و به مسائلی مانند لزوم توجه کافی به سلامت مالی انتخابات، زمینه‌سازی برای مشارکت بیشتر در انتخابات مجلس، ضرورت حضور مسئولین در دانشگاه‌ها، توجیه مدیران میانی برای خدمت بهتر و بیشتر به مردم، ضرورت راهبرد مشخص و مدبرانه نسبت به مسأله اتباع در کشور پرداختند.

 

همچنین موضوعاتی از قبیل تدبیر جدی برای افزایش امنیت نیروهای فراجا، تعیین ساز و کار دقیق برای ارتباط دانشجویان با مدیریت‌های متناظر در وزارت کشور، امکان استفاده از بدنه دانشجوئی در فرآیند انتخابات، توجه به تامین منابع مالی نامزدها و جلوگیری از نقش‌آفرینی جریان‌های فاسد اقتصادی، ضرورت توجه همه‌جانبه به مسأله حجاب در جامعه، لزوم اصلاح در سازوکارهای اصل ۲۷ و امکان تجمعات قانونی در کشور، مقابله با سیاست‌زدائی در دانشگاه‌ها، توجه به شایسته‌سالاری در انتصابات خصوصا در استان‌ها، مقابله با ایجاد دوقطبی‌های مختلف در دانشگاه و ضرورت پاسخگوئی به مردم پس از مسئولیت، از دیگر محورهای مطرح شده در این نشست بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار